[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання комісії з розгляду питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за місцем їх фактичного проживання/перебування

09.12.2021 в 13:16

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

09 грудня 2021 року в залі засідань Покровської районної державної адміністрації під головуванням заступника голови Володимира Колосова відбулось засідання комісії з розгляду питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам за місцем їх фактичного проживання/перебування.
Комісією було розглянуто 128 особових справ, щодо продовження соціальних виплат, із них 11 справ, громадяни якої переїхали до с. Первомайське у зв’язку з обстрілом окупаційними військами села Нівельське Донецької області  для отримання адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам Ясинуватського, Мар’їнського, Добропільського, Покровського підрозділів.
Це були звернення від переселенців, серед яких одинокі матері, яким необхідні пільги на оплату житлово-комунальних послуг та отримання вугілля, малозабезпечені, багатодітні сім’ї. Також серед них інваліди, які потребують допомоги.
Питання були розглянуті та вирішено невідкладно надати всю необхідну допомогу всім переселенцям та належний  соціальний захист від Держави.
print