[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання центру розвитку підприємницької діяльності. Робоча зустріч

09.07.2020 в 9:58

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

08 липня 2020 року у Покровському міському центрі зайнятості відбулось чергове засідання центру розвитку підприємницької діяльності. У заході прийняли участь Покровська районна адміністрація, Головне управляння Держпраці в Донецькій області,   підприємці району та зацікавлені особи.

Дуже доцільним стало продовження обговорення теми щодо Державних програм підтримки різних видів сільськогосподарської діяльності, забезпечення формування та реалізації державної аграрної політики, яка визвала жвавий інтерес у підприємницькому середовищі та структурах виробництва фермерських господарств.

Разом із фахівцем Покровської РДА Тетяною Масюк було визначено основну роль фінансово-кредитної підтримки та основні її складові, розглянуто особливості законодавчого напряму підтримки малого бізнесу в сільському господарстві, а також рекомендовані напрями організаційно-технічної та інформаційно-аналітичної державної підтримки.

Також, разом з фахівцями Головного управляння Держпраці в Донецькій області було обговорене питання  щодо Порядку здійснення державного нагляду за дотриманням законодавства про працю. «Тримати бізнес під контролем у період кризи важко, але необхідно»,- зазначила фахівець  управляння Держпраці Юлія Павлова.

Збереження продуктивності сільськогосподарських підприємницьких структур, уміння прийняти кваліфіковане рішення щодо забезпечення раціонального використання власних ресурсів – мета подібних заходів, які вже включені до плану подальшої роботи консалтингового центру.

print