[bvi]
  • Українська
  • English

Засідання центру розвитку підприємницької діяльності

14.08.2020 в 9:07

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

12 серпня в Покровському міському центрі зайнятості відбулась зустріч консалтингового центру. Учасниками заходу стали представники Покровської міської ради, Покровської районної державної адміністрації, а також зацікавлені підприємці міста.

«Велике значення для підтримки малого підприємництва та підвищення його життєздатності має не тільки обізнаність підприємців, а й система грантової підтримки», – наголосила директорка Покровського МЦЗ Тетяна Радченко. Саме тому під час заходу розглянули діючі грантові проекти, серед яких: гранти на започаткування власної справи, підтримка діючих підприємств, в тому числі зі створенням нових робочих місць, гранти для самозайнятих осіб та мікро-бізнесу, гранти для інвестування та навіть гранти на професійне навчання. Організаторами таких проектів є Міжнародна організація  об’єднаних націй, Данська рада у справах біженців та інші.

Окрім грантових проектів, присутнім були презентовані серії навчальних тренінгів  від ПРООН «СТРАТЕГІЧНИЙ РОЗВИТОК БІЗНЕСУ В ДОНЕЦЬКІЙ, ЛУГАНСЬКІЙ ТА ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТЯХ», які будуть проводитись у нашому місті на початку вересня. Мета серії тренінгів – зміцнення потенціалу та підвищення підприємницької активності ВПО і місцевого населення Донецької, Луганської та Запорізької областей.

Малий та середній бізнес – це основа економіки будь-якої країни світу, який в нашій країні потребує як інформаційної так і фінансової підтримки.

Більш детально ознайомитись з інформацією про грантові проекти з посиланнями на реєстрацію можна ознайомитись на офіційній сторінці Покровського міського центру зайнятості у Facebook https://www.facebook.com/pokrovskcz .

print