[bvi]
  • Українська
  • English

Зарахування періодів служби до страхового стажу військовослужбовцям

01.10.2019 в 11:17

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Покровське об’єднане управління Пенсійного фонду України повідомляє, що Постановою Кабінету
Міністрів України від 21 серпня 2019р. №770 (далі-Постанова) затверджено Порядок подання відсутніх у Державному реєстрі загальнообов’язкового державного соціального страхування персоніфікованих відомостей про грошове забезпечення та сплату страхових внесків за період з 01 липня 2000р. по 31 грудня 2016р. необхідних для призначення пенсій військовослужбовцям (крім військовослужбовців строкової служби), особам начальницького і рядового складу, поліцейським (далі-Порядок).
Цей Порядок установлює механізм, форму та строки подання до управлінь Пенсійного фонду України в районах,містах, районах у містах, а також об’єднаних управлінь необхідних для призначення пенсії
військовослужбовцям (крім військовослужбовців строкової служби), особам начальницького і рядового складу, поліцейським персоніфікованих відомостей про грошове забезпечення і сплату страхових внесків за період з 01 липня 2000р. по 31 грудня 2016 р. у разі їх відсутності в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.
Згідно з Постановою, забезпечується наповнення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування відсутніми відомостями про грошове забезпечення та сплату страхових внесків військовослужбовців (крім військовослужбовців строкової
служби), осіб начальницького і рядового складу, поліцейських і зарахування періодів служби до страхового стажу військовослужбовцям (крім військовослужбовців строкової служби), особам начальницького і рядового складу, які звернулись за призначенням пенсії за Законом України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

print