[bvi]
  • Українська
  • English

За минулі три доби ДТЕК Донецькі електромережі повернув світло майже 30 тисячам родин

28.11.2022 в 13:28

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

З 23 по 25 листопада фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю або частково відновили електропостачання в 20 населених пунктах, постраждалих внаслідок бойових дій. Знову зі світлом понад 30 тисяч родин. Фахівці енергокомпанії розпочинають ремонти щойно це стає можливим, щоб підтримати жителів регіону у цій важкій ситуації.
Донеччина продовжує залишатися ареною важких бойових дій. За інформацією Міністерства оборони ворог продовжує наступальні дії на Авдіївському та Бахмутському напрямках.
Масовані обстріли, ракетні та авіаудари продовжують руйнувати енергетичну інфраструктуру. Без електрики наразі залишаються 95 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають можливість для проведення ремонтних робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 276 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу, щойно це стає можливим. Ремонтні роботи розпочинають щойно отримують дозвіл від військових.
Через важку ситуацію в енергосистемі за розпорядженням НЕК Укренерго в Донецькій області продовжуються стабілізаційні відключення. Ознайомитися із ймовірним графіком відключень можна на нашому сайті. Також закликаємо всіх клієнтів споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.
Якщо після скасування відключення у вас не з’явилось світло – просимо повідомляти ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі чат-боти «ДТЕК Донецькі електромережі» в Viber або Telegram. Також можна зателефонувати до кол-центру (0629) 450 473, (093/096/099) 4500473, або написати в особисті повідомлення на сторінці ДТЕК Донецькі електромережі в соцмережі Facebook.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print