[bvi]
  • Українська
  • English

Воїнів, які тримають оборону на Донеччині, привітали з професійним святом – Днем збройних сил України.

06.12.2022 в 22:41

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Під час урочистого заходу мужніх хлопців і дівчат – захисників і захисниць України привітали голова Покровської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Володимир ЗАМОТАЄВ, в.о. голови Покровської районної ради Юрій СЕРЕДА, Новогродівський міський голова Олександр Шевченко, а також начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш разом із заступником Євгеном Удовенком та начальник Очеретинської селищної військової адміністрації Миколою Коваленко. Військовим побажали сил, успіхів на шляху до Перемоги і обов’язково повернутися додому живими та неушкодженими. Усі спікери назвали захисників справжньою міццю і гордістю країни.

В ході заходу військовослужбовцям ЗСУ вручили подяки за мужність, патріотизм, особистий внесок у справу захисту незалежності і територіальної цілісності нашої держави та цінні подарунки. Однак справжнім подарунком для душі став концерт, який підготували місцеві діти та дорослі. Авторські вірші й пісні, кавер-версії композицій, які вже стали хітами, театральна постанова, де діти ніби в укритті, та щирі дитячі листівки розчулили гостей до сліз.

Вечір завершився теплими словами вдячності воїнам Збройних сил за можливість жити на рідній землі і будувати власне майбутнє.

print