[bvi]
  • Українська
  • English

В Покровському районі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

10.05.2021 в 11:00

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

76 років відділяють нас від страшних подій Другої світової війни. Але людська пам’ять безмежна, тому що не маємо права забувати про біль та горе, втрати  рідних.

8 та 9  травня  2021 року  керівники Покровської  райдержадміністрації  та  районної  ради  прийняли  участь в мітингах, покладанню  квітів  до  пам’ятників та  братських  могил, відвідали з  поздоровленням  ветеранів    м.Авдіївка, м.Мирноград, м.Мар’їнка, м.Курахове, в містах Новогродівської, Удачненської, Шахівської, Гродівської, Покровської територіальних громад.

Зі словами вітань та вічної подяки до ветеранів війни й усіх присутніх звернулися голова  Покровської  райдержадміністрації  Андрій  Бондаренко, перший заступник  голова  райдержадміністрації Сергій Новіков, голова  Покровської  районної  ради  Юрій Ключка, заступник голови Покровської районної ради Сергій Сажко, заступник голови  районної  ради Юрій Середа, керівник  апарату  райдержадміністрації  Світлана Рогоза та інші.

Виступаючі були вдячні ветеранам за силу духу та самопожертву, за подвиг у боях за рідну землю. Дякували за патріотизм і мужність заради незалежності та територіальної цілісності України, свободи її народу. Присутнім бажали міцного здоров’я, довголіття та мирного неба.

В пам’ять про тих, хто не повернувся з війни, а також воїнів, які віддали свої життя, захищаючи Україну, учасники заходу поклали квіти до підніжжя пам’ятнику та вшанували полеглих у війні хвилиною мовчання.

ПАМ’ЯТАЄМО. ПЕРЕМАГАЄМО.

 

 

print