[bvi]
  • Українська
  • English

Учнівська молодь Малинівського НВК прийняла участь у психологічному тренінгу:”Жити-це здорово!”

22.11.2019 в 10:54

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Життя – це безцінний дар, який людина одержує при народженні. Проте як вона зуміє розпорядитись цим даром залежить від неї самої.

21 листопада практичним психологом Покровського районного ЦСССДМ Катериною Редькіною та фахівцем із соціальної роботи Ларисою Рой для учнів 9-11 класів Малинівського НВК проведено психологічний тренінг: «Жити – це здорово!» направлений на позитивне ставлення підлітків до життя та формування прагнення привносити в своє життя певний зміст, розуміти значимість наявності мети життя, бачити життєві перспективи, займати активну життєву позицію…

Учні мріяли, намагавшись визначити найближчі та далекі цілі впевнено дивлячись в майбутнє.  Завдяки вправі «мозковий штурму» прийшли до висновку, що всі ми різні, але основні цінності однакові, це  здоров’я, сім’я та самовизначення, а найвища життєва цінність і є саме Життя.

Говорили про те де шукати підтримку якщо потрапив у важку ситуацію і про те, як важливо не оставатись сам на сам зі своєю проблемою.

Наприкінці тренінга учням були роздані пам’ятки: «Якщо тобі погано на душі…» з зазначенням телефона довіри Центру, за яким підлітки можуть звернутись у буть який час та отримати психологічну підтримку.

print