[bvi]
  • Українська
  • English

Виїзні прийоми – наближення послуг до мешканців смт Гродівка  

21.05.2019 в 14:35

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

20 травня 2019 року головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 1 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олена Карабанова провела виїзний прийом громадян на території Гродівської селищної ради.

Олена Карабанова надала пояснення щодо порядку проведення перерахунку пенсій, умов призначення різних видів пенсій, ознайомила з переліком необхідних для цього документів, поінформувала про складові пенсійної виплати, залежності її розміру від набутого страхового стажу та розміру заробітної плати.

Головний спеціаліст відповіла на індивідуальні запитання відвідувачів та ознайомила з широким спектром послуг електронного формату, які надають сучасні сервіси пенсійної служби.

Зокрема повідомила про можливість перегляду персональних даних щодо сум нарахованої заробітної плати,  сплачених страхових внесків та тривалості зарахованого страхового стажу;   замовлення і виготовлення потрібних довідок та інших документів з підтвердженням QR-кодом, які можна отримати на Веб-порталі ПФУ у режимі онлайн, не виходячи з дому, надала їх перелік.

Також пенсійниця зауважила на зручному способі отримання оперативної інформації з пенсійного забезпечення за допомогою послуги мобільного СМС-інформування.

 

 

 

 

Начальник

Покровського                        

об’єднаного управління

Пенсійного фонду України

                                                                           Н. Аржавітіна

print