[bvi]
  • Українська
  • English

У Покровсько-Добропільському управлінні підбито підсумки щодо надання адміністративних послуг протягом семи місяців п.р.

12.08.2019 в 8:31

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Створення сприятливих умов для платників з метою надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження прогресивних методів і форм обслуговування залишаються одним з пріоритетних напрямків роботи Покровсько – Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області. Підбиваючи підсумки роботи за сім місяців поточного року, начальник Покровсько- Добропільського управління Алла Єльникова відзначила надання широкого спектру адміністративних послуг та сервісів для відвідувачів Центрів обслуговування платників (далі – ЦОП).

Протягом січня – липня  п.р. платникам податків, яких обслуговує управління, надано 24289 різних адміністративних послуг. Найбільш популярною серед послуг є видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, якою скористались 12273 громадянина, що складає майже 51 відс. від всіх наданих послуг.

Найбільш запитуваними послугами є також:

видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 5274,

реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 1382,

реєстрація книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 1039 послуг.

Платникам податків видано  672 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами ДПС, 1514 витягів з реєстру платників єдиного податку. Зареєстровано платниками єдиного податку 850 суб’єктів господарської діяльності.

Нагадуємо, що Центри обслуговування створено для зручності платників податків. В одному місці зосереджено усі необхідні послуги:  реєстрація, консультація, надання адміністративних послуг, проведення звірок, приймання звітності, видача довідок, приймальня громадян. Платники мають змогу ознайомитись з інформацією щодо  переліку послуг, порядку їх надання в зручний для них спосіб як на головному веб порталі  ГУ ДФС у Донецькій області (dn.sfs.gov.ua), так і на інформаційних стендах безпосередньо в Центрах обслуговування платників.

            Надання адміністративних та консультаційних послуг здійснюється в ЦОП, які функціонують у м.м. Покровськ, Мирноград, Селидове, Добропілля та смт. Олександрівка з понеділка по четвер з 9.00 до 18.00, у п’ятницю – до 16-45  за адресами:

ЦОП Покровської ДПІ: м. Покровськ, вул. Європейська (Горького), буд.1;

ЦОП Селидівської ДПІ: м. Селидово, вул. Гоголя, буд.1;

ЦОП Мирноградської ДПІ, Ясинуватсько – Авдіївської ДПІ: м. Мирноград, вул. Центральна (Артема), буд. 19;

ЦОП Добропільської ДПІ: м. Добропілля, пров. Європейський  (Радянський), буд 4;

ЦОП Олександрівської  ДПІ: смт. Олександрівка, площа Олександра Невського, буд. 3.

Крім цього, адміністративні послуги можна отримати  у м. Авдіївка, вул. Молодіжна, буд.7, каб.308, (пункт надання адміністративних послуг ЦОП Ясинуватсько – Авдіївської ДПІ ).

    

print