[bvi]
  • Українська
  • English

Пенсійні послуги стають ближче до мешканців с.Удачне

09.08.2019 в 8:51

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

08 серпня 2019 року головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 1 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Інна Маліновська провела виїзний прийом громадян в Удачненській селищній раді.

Інна Маліновська розповіла відвідувачам про основні принципи пенсійного законодавства при призначенні пенсій, можливість добровільного страхування.

З – поміж питань, які обговорили на прийомі, кілька стосувалося складнощів, що виникають із зарахуванням страхового стажу при оформленні пенсії. Фахівець управління пояснила: «Головною умовою для врахування страхового стажу – є щомісячна і в повному розмірі сплата роботодавцями єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, а це можливо за умови офіційного працевлаштування». Наголосила, що кожен працюючий, погоджуючись на зарплату в «конверті», «краде» у себе частину пенсії.

Також головний спеціаліст пояснила основні принципи онлайн-сервісу для громадян – СМС-інформування, можливості отримання інформації на ВЕБ-порталі Пенсійного фонду України.

print