[bvi]
  • Українська
  • English

У п’ятницю 12.11.2021 року відбулось засідання депутатської комісії з питань агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та регулювання земельних відносин.

15.11.2021 в 8:00

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

На порядку денному розглянули 4 питання, а саме:
1. Про затвердження місцевої схеми формування екологічної мережі на території Покровського району (колишній Добропільський район)
2. Про затвердження місцевої схеми формування екологічної мережі на території Покровського району (частини колишнього Ясинуватського району)
3. Про затвердження місцевої схеми формування екологічної мережі на території Покровського району (частини колишнього Мар’їнського району)
4. Про погодження надання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску ділянки «Золотий колодязь» на території Шахівської сільської територіальної громади Покровського району.
Вищезазначені проекти рішень з доповненнями і уточненнями ухвалили винести на розгляд чергової 10 сесії Покровської районної ради VІII скликання, яка відбудеться 26 листопада. Одне питання вирішили відправити на доопрацювання, а також надані відповідні протокольні доручення.
print