[bvi]
  • Українська
  • English

У Покровському районі завершуються роботи з капітального ремонту фельдшерського пункту у селі Сонцівка

18.11.2019 в 10:20

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

З метою створення комфортних умов для отримання первинної медичної допомоги  мешканцями району та задоволення потреб сільського населення у  якісному медичному обслуговуванні районною владою у 2019 році виділено значні кошти на проведення капітального ремонту ряду об’єктів сфери охорони здоров’ я, серед яких – фельдшерсько-акушерський пункт у селі Сонцівка  Покровського району.

15 листопада 2019 року головним лікарем КНП «Покровський районний центр первинної  медико-санітарної допомоги» Інною Оніпко та начальником відділу охорони здоров’я Покровської райдержадміністрації Тетяною Качмар здійснено виїзд на об’єкт з метою інспектування ходу завершення робіт.

На сьогоднішній день виконано термомодернізацію будівлі та її зовнішнє оздоблення, ремонт покрівлі, облаштування  цоколю та відмістки, електромонтажні роботи  та монтаж каналізаційного колодязя. Виконано заміну системи опалення на електричну, завершено  виконання внутрішніх ремонтних робіт, улаштовано пандус та здійснено благоустрій території . На етапі завершення- підведення водопостачання до фельдшерського пункту.

Також фельдшерсько-акушерський пункт буде облаштовано новими меблями, кошти на придбання яких виділила Сонцівська сільська рада.

Районна влада і надалі  сприятиме розвитку сільської медицини та покращення матеріально-технічної бази  закладів охорони здоров’я району

print