[bvi]
  • Українська
  • English

Тривають ремонтні роботи Гришинської амбулаторії

17.10.2019 в 10:20

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Одним з об’єктів, на які у поточному році з районного бюджету виділено кошти на проведення капітальних ремонтів, є  Гришинська амбулаторія загальної практики сімейної медицини комунального некомерційного підприємства «Покровський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Вартість реалізації проекту становить понад 2 млн.грн.

На сьогоднішній день вже влаштовано  покрівлю із металочерепиці та  утеплено фасад мінеральними плитами з опорядженням декоративним розчином за технологією «CERESIT», здійснено ремонт відмістки, виконано стяжку будівлі, керамічними плитами викладено покриття східців і підсхідців, улаштовано покриття площадки перед входом в амбулаторію з дрібнорозмірних фігурних елементів мощення. Наразі тривають роботи по ремонту холу амбулаторії та інших приміщень.

З метою забезпечення якісного та вчасного виконання робіт проводиться систематичний контроль за станом ведення ремонтних робіт. Так 16 жовтня представниками відділу охорони здоров’я райдержадміністрації та комунального некомерційного підприємства «Покровський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» здійснено черговий виїзд на об’єкт, під час якого  було оцінено  обсяги виконаних робіт,  а також зроблено ряд зауважень щодо якості їх виконання.

print