[bvi]
  • Українська
  • English

Свято Миколая у селищі Котлине

23.12.2019 в 17:29

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

21 грудня в приміщенні Котлинської бібліотеки-філії відбулось справжнє свято з театралізованим дійством, конкурсами, та подарунками до Дня Святого Миколая.

Для дітей Першотравневої сільської ради підготували цікаву виставу, де головними дійовими особами були Святий Миколай, його помічниця Снігуронька, Сніговик та героїня доброго диснеївського мультфільму «Холодне серце» королева Ельза.

Першотравневий сільський голова Чернікова В.В., спеціаліст апарату управління Першотравневої сільської ради Кобзар О.О, фахівець із соціальної роботи ПРЦСССДМ Малишко І.М. та бібліотекар Котлинської бібліотеки-філії Бессонова Ю.А. привітали всіх дітей з Днем Святого Миколая та побажали їм справжнього казкового дива, здоров’я, миру, побільше посмішок та радості.

Завітавши на свято, кожен проявив свої творчі здібності, отримав величезне задоволення від участі в цікавих конкурсах, різноманітних іграх та вікторинах. Діти розповідали вірші про Святого Миколая, відгадували загадки, співали новорічні пісні, навчалися бути добрими, милосердними, піклуватися про ближнього і робити добрі справи.

За свої старання діти отримали шкільне приладдя та солодощі від Святого Миколая.

print