[bvi]
  • Українська
  • English

Спортсмени різних вікових категорій продемонстрували свою майстерність

04.08.2020 в 12:40

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

В навчально тренувальному таборі смт Лазурне, Скадовського району, Херсонської області з 29.07.2020 по 09.08.2020 року,  розпочались навчально тренувальні збори вихованців секцій кікбоксингу Покровської районної ДЮСШ під керівництвом тренера    Пашинського     Ігоря     Станіславовича.  Кошти  на   цей захід   були   виділені з   районного     бюджету   у   розмірі  76 тис. 400 грн.

З 01 по 02.08.2020 у місті Курахове відбувся чемпіонат Донецької області з карате WKC. У турнірі змагалися близько 50 каратистів. Спортсмени різних вікових категорій продемонстрували свою майстерність у різних видах програми: індивідуальне ката, індивідуальне куміте, командне куміте і командне ката (мікс). За підсумками командного заліку- команда Покровського району у складі: Демянен Дмитро, Шамрило Артем, Мартинен Богдан, Харченко Єгор, Павленко Мирослав та інші зайняли  ІІ почесне місце та призові місця в індивідуальному заліку. Вітаємо переможців.

31 липня 2020 року у Святогірську на базі КП «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» відбулися змагання «Схід і захід разом!», присвячені 70-річчю утворення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Традиційний захід, що об’єднав спортсменів сільської місцевості з різних регіонів України, цього разу зібрав чотири команди: Донецької, Луганської, Львівської та  Дніпропетровської  областей. Команда  Донецької області зайняла І місце.

До складу команди Донецької області входив Тараненко Артур (с. Срібне), який зайняв ІІ місце в особистому заліку з армспорту, вітаємо переможців.

Бажаємо нашим  спортсменам міцного здоров’я, незначної віри у власні можливості та енергії за для нових перемог і здобутків!

 

print