[bvi]
  • Українська
  • English

Спільні семінари – сучасний підхід до роз’яснювальної роботи серед платників податків

19.03.2019 в 10:28

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Днями фахівці Покровсько-Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області прийняли участь у спільному семінарі, проведеному за ініціативи Родинської міської ради з актуальних питань дотримання податкового законодавства та законодавства про працю за участі фахівців ГУ Держпраці у Донецькій області.

Предметом жвавого обговорення під час заняття стали питання легалізації доходів, дотримання мінімальних гарантій при виплаті заробітної плати, упередження порушень законодавства про працю.

Фахівці державних органів нагадали платникам податків про фінансову, адміністративну та соціальну відповідальність за приховування найманої праці та проінформували про спільні з Державною фіскальною службою, Державною службою України з питань праці, Пенсійним фондом, службою зайнятості та органами місцевого самоврядування контрольно-перевірочні заходи, які проводяться відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 вересня 2018 року № 649 «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення».

Не оминули увагою таке важливе питання, як декларування доходів громадян, отриманих у 2018 році, а також реалізація права на податкову знижку. Фахівці ГУ ДФС у Донецькій області довели присутнім інформацію про порядок і терміни декларування минулорічних статків.

Наприкінці заходу державні службовці роздали присутнім тематичну друковану продукцію, відповіли на запитання щодо застосування норм законодавства в конкретних ситуаціях.

 

 

 

 

Покровсько – Добропільське управління

ГУ ДФС у Донецькій області

print