[bvi]
  • Українська
  • English

Сьогодні виконуючий обов’язки голови Покровської райдержадміністрації Сергій Новіков відвідав м.Красногорівка, де відзначили сьому річницю визволення міста від російської окупації.

02.08.2021 в 20:30

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

З цієї нагоди в парку культури і відпочинку імені Т.Г.Шевченка відбувся святковий захід «Вільне місто». Жителів, гостей міста та військовослужбовців привітали заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, заступник Командувача об’єднаних сил генерал-майор Богдан Бондар та керівник Мар’їнської військово-цивільної адміністрації Юрій Григулець. З вітальним словом виступив виконуючий обов’язки голови Покровської Райдержадміністрації Сергій Новіков та заступник голови Покровської районної ради Сергій Сажко.
Відзнаками Донецької облдержадміністрації обласної військово-цивільної адміністрації, Подяками Покровської райдержадміністрації, Покровської районної ради та Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації за особливу відвагу, мужність та героїзм, проявлені під час захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України та з нагоди Дня визволення міста Красногорівка від російських окупантів були нагороджені військовослужбовці 28 механізованої бригади імені Лицарів зимового походу.
Сім років тому під час активних бойових дій успішну операцію по звільненню міста провели військовослужбовці Збройних сил України та добровольчих батальйонів. Завдяки їх героїчному подвигу місто повністю повернулося під контроль української влади.
Згадуючи втрати серед хоробрих визволителів та мирних мешканців Красногорівки, присутні схилили голови у хвилині мовчання. Пам’ять про запеклі бої, гіркі події і випробування, що випали на долю багатостраждального прифронтового міста, не зітреться ніколи, як і не зникне надія, що в нашій країні і в наших серцях запанують нарешті мир і злагода.
Після урочистої частини творча молодь Мар’їнської громади подарувала присутнім вокальні та хореографічні номери.



print