[bvi]
  • Українська
  • English

Сьогодні в залі засідань Покровської районної державної адміністрації під головуванням Андрія Бондаренка було проведено апаратну нараду та засідання колегії райдержадміністрації з усіма громадами в онлайн режимі.

25.08.2021 в 12:27

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

На апаратній нараді було розглянуто наступні питання:
1. Про наповнення місцевих бюджетів та виявлення резервів для збільшення надходження ПДФО. (Доповів Рисованний Павло Геннадійович – начальник Покровського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Донецькій області)
2. Звіт про підсумки роботи управління соціального захисту населення райдержадміністрації за І півріччя 2021 року. (Доповіла Юрченко Вікторія Василівна – начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації)
3. Про хід виконання заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Покровського району до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років. (Доповіла Гетьманська Вікторія Едуардівна – начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури райдержадміністрації)
4. Про проведення Спартакіади серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Покровського району Донецької області. (Доповіла Масло Надія Анатоліївна – начальник управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації)
На засіданні колегії райдержадміністрації було розглянуто наступні питання:
1. Про схвалення Прогнозу Покровського районного бюджету на 2022-2024 роки. (Доповіла ГЕРАСИМЕНКО Лариса Миколаївна – начальник управління фінансів райдержадміністрації)
2. Про виконання за І півріччя 2021 року Програми економічного і соціального розвитку Покровського району на 2021 рік. (Доповів ФОМЕНКО Олександр Володимирович – начальник управління з питань розвитку територій та інфраструктури райдержадміністрації).

 

print