[bvi]
  • Українська
  • English

Шановні колеги!

06.01.2022 в 10:16

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Нагадуємо вам, що 1 січня 2022 року розпочато щорічну кампанію декларування, яка триватиме до 31 березня 2022 року. Під час кампанії декларування подати декларацію необхідно не тільки особам, які наразі працюють на публічній службі, але й колишнім посадовцям, які звільнилися у 2021 році.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) підготувало оновлену редакцію роз’яснень, що охоплює понад 200 найпоширеніших питань.

У роз’ясненнях можна знайти відповіді як на традиційні питання про те, як правильно декларувати спадщину, так і на ті, які почали виникати в декларантів лише минулого року: наприклад, чи потрібно декларувати «ковідну тисячу».

З роз’ясненнями можна ознайомитися в Базі знань НАЗК за ключовими словами в пошуку.

Також з’явилися роз’яснення у форматі зручного посібника, який допоможе декларантам легше та швидше орієнтуватися у матеріалі.

Як НАЗК удосконалило роз’яснення?

Важливо: останнім днем подачі щорічної декларації є 31.03.2022. Однак, не варто залишати на останні дні здійснення декларування, оскільки з практики минулих років система може не витримувати та буде проблематично вчасно та без проблем подати декларацію.

 З повагою, відділ з питань запобігання

та виявлення корупції юридичного

управління райдержадміністрації

print