[bvi]
  • Українська
  • English

Шахтарів запрошують на роботу

24.01.2020 в 12:55

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

 

23 січня приміщення Покровського міського центру зайнятості стало однією з локацій скайп конференції, проведення якої ініційовано Добропільським міським центром зайнятості на замовлення компанії ДТЕК «ДОБРОПІЛЛЯВУГІЛЛЯ».
Інноваційний формат заходу, що нібито з’єднувальним ланцюжком збирає в одному інформаційному просторі роботодавців, шукачів роботи та фахівців служби зайнятості, вже тривалий час є досить привабливим та затребуваним завдяки зручності, інформативності, мобільності.
Команда ДТЕК «ДОБРОПІЛЛЯВУГІЛЛЯ» є одним з лідерів вугільної галузі країни, де працюють професіонали, спрямовані на постійний розвиток, де видобуток вугілля ведеться на
найсучаснішій техніці, де в повній мірі несуть відповідальність перед суспільством за збереження життя та здоров’я своїх співробітників.
Презентуючи компанію, фахівці з підбору персоналу Олена Шкудун та Катерина Зіганшина надали шукачам роботи інформацію про
 актуальні вакансії на шахтах компанії,
 процедуру працевлаштування та пільговий стаж,
 прогресивну грейдерну систему оплати праці,
 безкоштовну транспортну доставку та її маршрути,
 забезпечення побутовим паливом та компенсацію комунальних послуг,
 надання кредитів на придбання житла,
 умови медичного страхування,
 можливості професійного навчання.
Присутнім на заході була надана можливість отримати відповіді на актуальні питання, а зацікавленим у скорішому працевлаштуванні – контактні дані кадрових служб із запрошенням на співбесіду.

print