[bvi]
  • Українська
  • English

Робота кипить: як відбуваються капітальні ремонти закладів охорони здоров’я Покровського району

20.09.2019 в 13:59

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

 

З метою створення системи охорони здоров’я району, яка б відповідала реальним потребам населення, на проведення капітальних ремонтів, термомодернізацію та реконструкцію будівель закладів охорони здоров’я цьогоріч спрямовано понад 4 млн.гривень.
Одним з об’єктів, на яких у поточному році у районі проводяться капітальні ремонти, є амбулаторія загальної практики сімейної медицини у селі Гришино.
На сьогоднішній день вже майже завершено виконання робіт по ремонту покрівлі та утепленню фасаду, облаштовано відмістку, виконано стяжку будівлі та викладено вуличною плиткою територію при вході у будівлю. Незабаром розпочнуться роботи по ремонту холу амбулаторії та інших приміщень.
З метою забезпечення контролю за станом ведення ремонтних робіт представниками відділу охорони здоров’я райдержадміністрації, комунального некомерційного підприємства «Покровський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» та підрядної організації систематично здійснюються виїзди на місце ведення робіт. Так, черговий виїзд було здійснено 17 вересня, під час якого було оцінено якість та обсяги виконаних робіт, внесено ряд пропозицій з подальшого ведення ремонтних робіт.

print