[bvi]
  • Українська
  • English

Робоча нарада з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи

20.01.2022 в 18:05

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

20 січня 2022 року в залі засідань Покровської райдержадміністрації під головуванням заступника голови Володимира КОЛОСОВА відбулася робоча нарада з представниками райдержадміністрації та об‘єднаних територіальних громад Покровського району.
Під час наради було розглянуто три питання:
1. Порядок проведення командно-штабних навчань, штабних тренувань з органами управління та силами цивільного захисту ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту. Про це доповів викладач-методист навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Донецької області Іван ГРІДАСОВ.
2. Глобальна концепція зниження ризику лих – Сендайська рамкова програма зі зниження ризику лих на 2015-2030 роки. Стратегія ООН щодо зниження лих, план реалізації стратегії. Цивільний захист та зниження ризику лих. Про це доповів заступник менеджера проєкту французької неурядової організації АКТЕД Григорій РАДІОНОВ.
3. Стан проведення технічної інвентарізації та стан готовності захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням. Доповів заступник начальника управління -начальник відділу цивільного захисту Покровського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області Іван БЄЛЯЄВ.

print