[bvi]
  • Українська
  • English

Результати роботи ДТЕК Донецькі електромережі за червень: повернули світло понад 700 тисячам родин на Донеччині

06.07.2022 в 10:50

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

За червень фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли повністю чи частково відновити електропостачання для жителів понад 600 населених пунктів на Донеччині. У деяких довелося поновлювати електропостачання неодноразово через постійні обстріли. За місяць енергокомпанія повернула світло у домівки понад 700 тисяч родин.
У червні на Донеччині продовжувалися масштабні бойові дії, що стали основною причиною пошкоджень ліній та електрообладнання. Минулого місяця аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково відновили електропостачання у 605 населених пунктах Донецької області. Знову зі світлом – 765 633 родини.
Значна частка відключень пов’язана із пошкодженням через бойові дії ліній та обладнання НЕК «Укренерго», що призвело до знеструмлення півночі Донецької області. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі спільно з НЕК заживили понад 300 тисяч клієнтів на півночі області на час ремонту обладнання.
У тому числі за минулий тиждень заживлені домівки 90 123 родин у 97 населених пунктах Донецької області.
У той же час фахівці ДТЕК Донецькі електромережі продовжують відновлення: за 4 липня енергетикам з дозволу військових вдалося дістатися ряду місць пошкоджень мереж та полагодити їх. Завдяки цьому світло вдалося повернути до 14 населених пунктів. 4 295 родин у Краматорському, Покровському та Бахмутському районах – зі світлом.
Без світла наразі залишаються 318 населених пунктів Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.
На Донеччині тривають боєзіткнення, що супроводжуються масованими обстрілами, включаючи ракетні та авіаудари. Це призводить до усе масштабніших пошкоджень електромереж та зупинки електропідприємств. Тож ми просимо наших клієнтів з розумінням ставитися до ситуації.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 131 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.
Електромонтери ДТЕК Донецькі електромережі разом із лікарями, волонтерами, постачальниками найнеобхідніших харчових продуктів та ліків, роблять все від них залежне, щоб підтримати країну у складних умовах.
Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.
Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print