[bvi]
  • Українська
  • English

Рейд-відвідування неблагополучних сімей

19.02.2019 в 11:04

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

.

. Ці сім`ї характеризуються певними негативними проявами. Виявлення та облік неблагополучних сімей, а також подальша робота з ними є одним з головних завдань діяльності служб у справах дітей.

Сьогодні, 19 лютого працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації спільно з інспектором ювенальної превенції  відділення превентивної діяльності Покровського відділу  поліції, та представниками органів опіки та піклування  проведено виїзди в населені пункти району.

Зокрема відвідано села Гришине, та Котлине. Під час перебування в населених пунктах проводилось обстеження умов проживання   дітей, які виховуються в сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах.

За підсумками  відвідування складено відповідні акти обстеження умов проживання, проведено бесіди з  батьками про відповідальність за виховання дітей, вручені акти-повідомлення.

В результаті обстежень було виявлено, що  основними проблемами цих  сімей є ведення батьками аморального способу життя, неповні сім’ї, погані житлові умови, недостатнє матеріальне становище, невміння батьків знаходити адекватні прийоми і методи виховання, ухиляння батьків від виконання батьківських обов`язків.

Службою у справах дітей райдержадміністрації ініційовано перед Покровським ВП притягнення до адмінвідповідальності  за ч.1. ст.184 КпАП  3 батьків за ухилення від виконання передбачених законодавством обов’язків, щодо забезпечення необхідних умов проживання, навчання та виховання дітей.

print