[bvi]
  • Українська
  • English

Привітання з Днем знань голови Покровської райдержадміністрації, начальника районної військової адміністрації Андрія БОНДАРЕНКА

01.09.2022 в 9:00

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Дорогі школярі, батьки та вчителі!
Щиро вітаю Вас з Днем знань!
Першого вересня навчальний рік вступив в свої права. Розпочався він вчасно, але за складних умов. І саме віра у майбутнє наших дітей, нашої країни дає сили кожному дорослому вибороти мир та щасливе життя кожному українцю!
Сьогодні школи Покровського району провели лінійки та перші уроки у дистанційному форматі. Понад 32 тисяч школярів, в тому числі 1848 першокласників, об’єднались у велику освітню онлайн-родину.
Школи та педагоги підготовлені і мають все необхідне. Навчання триватиме, поки що, за таких умов і в професійно-технічних та вищих закладах освіти. Сподіваюсь, що незабаром, всі освітні заклади радісно відкриють двері і зустрінуть своїх учнів за партами, а подвір’я наповняться дитячими голосами та сміхом.
Щиро дякую нашим воїнам, завдяки мужності яких діти подовжуватимуть вчитися. Герої мужньо стримують ворога, щоб діти вчили правдиву історію України.
Вклоняюся всій освітянській спільноті Покровського району за працю під час широкомасштабної російської агресії. Вдячний і тим навчальним закладам різних регіонів нашої країни і країн Європи які стали тимчасовим прихистом для людей із зони бойових дій. Їх педагоги організовували дозвілля, готували навчальні заклади до відкриття нового навчального сезону.
Всім бажаю витримати всі навантаження. У цей складний час пам’ятаймо: наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у майбутнє. Ми всі зобов’язані виховати їх здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні!
Вітаю всіх, дорогі друзі, з новим навчальним роком!
Слава Україні!
З повагою,
голова Покровської райдержадміністрації,
начальник районної військової адміністрації Андрій БОНДАРЕНКО

 

print