[bvi]
  • Українська
  • English

ПОКРОВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТI ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

27.01.2023 в 8:30

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Україна працює!

     Під час війни наше життя кардинально змінилося. Ці зміни стосуються всього: звичайного порядку речей,  організації побуту, планування майбутнього. А якщо взяти до уваги надзвичайно напружений морально-психологічний стан, у якому опинилась більшість людей, то можна зрозуміти: пошук роботи в умовах сьогодення – неабияке випробування.

Соціальна підтримка є вкрай важливою для кожного громадянина, що залишився без роботи. Задля цього фахівці Покровського міського центру зайнятості Донецької області сприяють  працевлаштуванню мешканців громади, в тому числі внутрішньо переміщених осіб. Усі їх намагання сфокусовані на пошуку гідної роботи, ознайомленні з умовами ринку праці та  змінами, що відбулися наразі, можливістю фінансової підтримки роботодавців, актуальними вакансіями та безкоштовною послугою з професійного навчання потенційних працівників.

У своєму прагненні зробити послуги максимально доступними та комфортними, фахівці служби обслуговують клієнтів, консультують та надають роз’яснення з нагальних питань особисто кожному протягом робочого тижня в УСЗН Покровської міської ради, за адресою вул. Поштова, 22. Тут ви зможете отримати чіткі інструкції щодо пакету документів, необхідних для отримання статусу безробітного. Вам будуть надані пояснення щодо умов призначення, тривалості та розміру виплат по безробіттю. Така послуга особливо корисна для тих, хто з будь-яких причин, не може зробити це, скориставшись он-лайн сервісами.

Варто зазначити, що сегмент робітничих спеціальностей залишається динамічним та затребуваним. Так, послуга з професійного навчання або підвищення кваліфікації, отримання ваучерів на навчання залишається вкрай актуальною.

Тож,  для отримання детальної інформації про реєстрацію, обслуговування та виплати допомоги по безробіттю  радимо звертатися до фахівців Покровського МЦЗ Донецької області за вказаною вище адресою.  Бажаємо успіхів!

 

print