[bvi]
  • Українська
  • English

Покровська райдержадміністрація прийняла участь в онлайн нараді щодо підготовки штабного тренування на території Донецької області

07.02.2022 в 18:26

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Сьогодні, 07 лютого 2022 року голова Покровської районної державної адміністрації Андрій БОНДАРЕНКО прийняв участь у онлайн нараді щодо підготовки штабного тренування на території Донецької області під головуванням заступника очільника Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна.

«Головною метою сьогоднішньої зустрічі є підготовка до якісного відпрацювання дій органів управління і сил цивільного захисту військово-цивільних адміністрацій в рамках штабного тренування органів управління територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Донецької області та її ланок з практичним відпрацюванням евакуаційних заходів. В умовах збройної агресії Російської Федерації питання цивільного захисту вимагають від нас забезпечення максимальної готовності до реагування на надзвичайні ситуації як в мирний час, так і в особливий період», – наголосив Вадим Філашкін.

Директор департаменту цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи Ігор Бойко розповів про порядок проведення навчань та заходи, які органи місцевого самоврядування мають виконати для забезпечення їх проведення.

Вадим Філашкін також підкреслив, що штабне тренування має бути організоване відповідно до вимог чинного законодавства, тобто протягом навчань документально мають фіксуватись рішення засідань комісій, голів комісій, накази керівників спеціальних служб тощо.

print