[bvi]
  • Українська
  • English

Підтримка підприємництва під час карантину з боку служби зайнятості

20.07.2020 в 15:14

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Виживання малого бізнесу є необхідною умовою для відновлення економіки нашого регіону, особливо підчас карантинних обмежень. Тож наразі важливо втримати малий бізнес “на плаву” та захистити від негативних наслідків пандемії.

Звичайно, зараз з’являються нові міжнародні грантові та кредитні програми для бізнесу, проте нашим підприємцям  треба розуміти, що вони мають підтримку і від служби зайнятості також.

Так, спеціалістами Покровського міського центру зайнятості були  проведені дистанційні заходи, направлені саме на підтримку підприємницьких ініціатив. У ході вебінару «Чи готовий я розпочати власний бізнес?» учасникам була надана можливість всебічного інформування про наявні можливості додаткового залучення коштів на розвиток бізнесу та створення нових робочих місць, ознайомлення зі складовими успішного бізнесу, формуванням власної конкурентоспроможної бізнес-ідеї.

Також в рамках проведення декади «Зустрічі з підприємцями онлайн»  фахівець центру зайнятості Оксана Янтус поцікавилась, з якими проблемами стикаються підприємиці- початківців Гання Земляна та Олександра Осіпова та обговорила можлтвості їх вирішення.                  На шляху реалізації успішного бізнесу, особливо важлива підтримка та кваліфікована допомога. Впродовж бесіди було надано інформацію про послуги, які сприяють розвитку бізнесу та стимулюють створення нових робочих місць, новітні сервіси служби зайнятості, онлайн-можливості для роботодавців, грантові програми та механізми отримання допомоги по частковому безробіттю під час карантину.

Для служби зайнятості роботодавець завжди залишається клієнтом номер один в будь-яких умовах. Підтримка підприємницької ініціативи та індивідуальний інформаційно-консультаційний супровід, навіть в онлайн режимі,  залишається одним з пріоритетних напрямків служби зайнятості та дієвим механізмом сприяння розвитку бізнесу і створенню нових робочих місць.

print