[bvi]
  • Українська
  • English

Пенсійники Покровська навчають слухачів “Університету третього віку” послугам Вебпорталу ПФУ

06.11.2019 в 12:31

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

05 листопада 2019 року заступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 1 Покровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Олександра Васильєва провела заняття в «Університеті третього віку» в смт Новоекономічне.

Надзвичайно цікавою для присутніх стала інформація, представлена заступником начальника відділу, яка розповіла про роботу Вебпорталу Пенсійного фонду України, його постійне удосконалення і модернізацію, появу нових сервісів. Зокрема про призначення пенсії в «один дотик».

Олександра Васильєва провела майстер-клас з реєстрації на Вебпорталі електронних послуг. Наглядно продемонструвала, як заходити в мережу Інтернет, яким чином знаходити Вебпортал, де отримати відомості, які їх цікавлять.

По закінченню зустрічі Олександра Васильєва запропонувала «студентам» на практиці застосувати отримані  знання, наприклад підключити послугу смс-повідомлень від Пенсійного фонду України.

Довідково: соціально-педагогічна послуга «Університет третього віку» запроваджена Міністерством соціальної політики України. Завдяки цьому люди, які вийшли на пенсію, мають можливість продовжити здобувати знання з того чи іншого напрямку.

 

print