[bvi]
  • Українська
  • English

Онлайн нарада з гуманітарних питань

27.05.2022 в 22:31

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Сьогодні, 27 травня 2022 року голова Покровської районної військової адміністрації Андрій БОНДАРЕНКО разом із заступницею голови Донецької облдержадміністрації Юлією Костюніною провели онлайн нараду з гуманітарних питань на території Покровського району, в якій прийняли участь керівники структурних підрозділів Дон ОДА, представники територіальних громад та військові адміністрації Покровського району. Обговорили багато актуальних питань.
В умовах повномасштабного вторгнення Росії до України гуманітарні питання вимагають від нас забезпечення максимальної готовності до реагування та виконання всіх існуючих проблем. Побудовано повноцінний логістичний ланцюг: пошук джерела гуманітарної допомоги-організація перевезень вантажу-доставка допомоги тим, хто її потребує. Всі процеси налагоджені та відпрацьовані. Приходить вантаж, котрий одразу розвантажують та сортують, в подальшому везуть допомогу на лінію фронту, вантажать тим, хто сам приїхав за необхідним та збирають інформацію щодо потреб на місцях. Працюють злагоджено та дружньо для однієї цілі — для перемоги!
Було обговорено питання евакуації. Відпрацьовується евакуація дітей незахищених категорій, координується план доправлення в більш безпечні місця.
Сьогодні в багатьох шкільних закладах Покровського району дистанційно пролунав останній дзвоник. Тому нагальним питанням стає закінчення 2021-2022 навчального року та складання мультипредметного онлайн-тесту замість ЗНО, а також отримання документів для вступу у вищі навчальні заклади.

 

print