[bvi]
  • Українська
  • English

Офіційне відкриття 16-ї Всеукраїнської акції «Серце до серця»

22.04.2021 в 14:00

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

У Донецькій області відбулось офіційне відкриття 16-ї Всеукраїнської акції «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята»

Тематика акції – неонатологія, тобто кошти збиратимуться на закупівлю медичного обладнання у дитячі лікарні та перинатальні центри України.

Захід відкрила заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна, зазначивши, що  Донецька область бере участь в акції з самого її початку                           у 2006 році, за винятком 2014-го та 2015-го років. Завдяки акції у попередні роки Донецькою областю зібрано більше 1,5 млн грн та закуплено медичне обладнання різного призначення (слухові апарати, обладнання для діагностики та лікування серця тощо).

Заступник директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Наталя Філіппова зазначила, що для забезпечення якісної медичної допомоги дітям та матерям в області впроваджений принцип регіоналізації перинатальної допомоги та закуповується сучасне медичне обладнання,  організовуються навчальні заходи для працівників перинатальних центрів.

Волонтер акції, голова молодіжної ради при Донецькій облдержадміністрації, голова наукового товариства Донбаської державної машинобудівної академії Ольга Дзержинська розповіла про активність студентів у волонтерській діяльності та анонсувала нові онлайн форми заходів, які планується реалізувати студентами у межах цьогорічної акції.

Акція 2021 року проходитиме в адаптивному режимі з дотриманням вимог карантинних обмежень і триватиме з квітня по вересень, із фіналом проведення 2-3 жовтня.

РЕКВІЗИТИ ФОНДУ для перерахування коштів https://sercedoserca.com.ua/rekvizyty-fondu/

Запис відеотрансляції заходу

https://www.facebook.com/watch/live/?v=2703600706604727&ref=search

https://www.youtube.com/watch?v=cl6G3Cn7Dfk

print