[bvi]
  • Українська
  • English

Нарада з питань забезпечення на території Донецької області виконання законодавчих актів з питань оборони, організації і виконання завдань територіальної оборони

13.12.2021 в 22:47

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Сьогодні, 13 грудня, під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна у Краматорську, відбулась Нарада з питань забезпечення на території Донецької області виконання законодавчих актів з питань оборони, організації і виконання завдань територіальної оборони, відповідно до вимог Закону України «Про оборону України».

Участь у нараді прийняв голова Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко , представники структурних підрозділів ОДА, органів місцевого самоврядування, військово-цивільних адміністрацій та військових частин територіальної оборони.

Вадим Філашкін зазначив, що питання налагодження взаємодії між цивільною та військовою складовою територіальної оборони області залишається актуальним через значну військову загрозу з боку Російської Федерації. Він наголосив, що органи місцевого самоврядування мають посилити роботу зі зміцнення обороноздатності країни.

Під час наради було розглянуто низку важливих організаційних питань. За її результатами керівники райдержадміністрацій та військово-цивільних адміністрацій отримали відповідні доручення.

print