[bvi]
  • Українська
  • English

На території Покровського району продовжує роботу мобільна рейдова група до якої входять представники Національної поліції, Держпродспоживслужби, ДНС та Покровської райдержадміністрації.

11.11.2021 в 9:07

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

З 02 по 09 листопада представники райдержадміністрації разом з національною поліцією та держспоживслужбою прийняли участь в рейдах по закладам Покровського району ( магазини, торгові центри, супермаркети, кафе, заклади побутового обслуговування та інщі об’єкти) на предмет дотримання протиепідемічних норм. Такі заходи викликані складною ситуацією із захворюванням на коронавірусну хворобу COVID-19, та встановлення карантинних обмежень «червоного рівня». З 02 по 09 листопада було обстежено до 140 суб’єктів господарювання в м.Покровськ, Мирноргад, Селидове, Курахове, Добропілля, Авдіївка, Білицьке.
Винесено 27 постанов і складено 21 протокол про адміністративне порушення за відсутність у продавців сертифікату про щеплення, за порушення маскового режиму, та відсутність у магазинах дезінфікуючих засобів та урн для використаних медичних масок.
print