[bvi]
  • Українська
  • English

Міні-ярмарок вакансій – у звичному режимі

21.08.2020 в 12:07

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

  Ярмарок вакансій – найефективніший майданчик для спілкування роботодавців з шукачами роботи, адже для представників підприємств це унікальний шанс презентувати себе та знайти справжніх професіоналів, а для безробітних – можливість особисто поспілкуватись та отримати вичерпні відповіді на всі запитання щодо майбутньої роботи.

З моменту початку карантинних обмежень спілкування та обслуговування клієнтів у службі зайнятості здійснювалося в онлайн-режимі, а 18 серпня рекрутери Покровського міського центру зайнятості вперше відновили звичний формат проведення масових заходів, звичайно – з дотриманням  карантинних вимог безпеки.

Міні-ярмарок вакансій проведено задля укомплектування вакансій на ПрАТ «АПК-ІНВЕСТ». Захід розпочався з перегляду відеоролика, після чого представниця підприємства Тетяна Труфанова  розповіла присутнім про основні структурні підрозділи та існуючі вакансії. Безробітних, що були присутні на заході, цікавили різні аспекти – від умов оплати праці, забезпечення спецодягом, харчуванням, транспортом, до особливостей роботи  певних робітників саме на цьому виробництві.

Наприкінці всі  бажаючі отримали інформаційні буклети та були запрошені на співбесіду  з метою подальшого працевлаштування.

print