[bvi]
  • Українська
  • English

Легалізація зайнятості населення та заробітної плати – важлива тема сьогодення

02.02.2021 в 14:48

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Важливою проблемою в трудових відносинах між роботодавцем і найманим працівником на сьогодні є легалізація зайнятості населення.

Хочеться, щоб важливість питання легалізації оплати праці знайшла розуміння серед Вас – працівників, бо перш за все, це – у ваших інтересах.

Якщо Ви працюєте без офіційного оформлення трудових відносин – то роботодавець позбавляє вас права на основну та додаткову відпустки, оплату лікарняного, допомогу по безробіттю, гарантії на соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві. При цьому, «нелегальний» працівник втрачає трудовий стаж.

Цінуйте себе і вимагайте гідного ставлення до себе!

Ви повинні вимагати від роботодавця легального оформлення трудових відносин через укладання трудового договору, а також регламентацію трудових відносин відповідно до чинного трудового законодавства. У разі відмови роботодавця кожен громадянин має право звернутися до компетентних державних органів за захистом своїх конституційних прав.

Шановні роботодавці!

Подбайте  про своїх працівників та про їхнє майбутнє!!!

Закликаємо вас зробити крок назустріч суспільству – легалізувати зайнятість населення та відмовитись від виплати зарплати «в конвертах». Це дозволить громадянам зняти соціальну напругу та отримати реальну соціальну підтримку.

легалізація зайнятості

print