[bvi]
  • Українська
  • English

КРОКУЄМО РАЗОМ ДО ПРОФЕСІЙНОГО МАЙБУТНЬОГО!

19.07.2021 в 9:45

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

14 липня фахівців з профорієнтації Покровського міського центру зайнятості Донецької області гостинно запросили до БО «Центр допомоги дітям «Отчий дім», де мешкають діти, які опинились без батьківської опіки. З метою обговорення питання вибору майбутньої кар’єри та виявлення професійних схильностей хлопців і дівчат старшого шкільного віку, проведено засідання молодіжного Клубу «Професійний навігатор» на тему «Крокуємо разом до професії майбутнього!»

В ході відвертої розмови вихованці поділилися своїми планами на майбутнє, сумнівами щодо правильності вибору професії.  Експрес-тестування, пізнавальні конкурси та захоплюючі профорієнтаційні вікторини надали змогу зрозуміти, наскільки добре учасники орієнтуються у світі сучасних професій, вибрати серед них ту, яка допомогла б успішно розпочати самостійну трудову діяльність та життєвий шлях.

Під час заходу учасники навчились користуватися безкоштовним онлайн додатком “Центр професійної орієнтації». Всі учасники були запрошені до Покровського міського центру зайнятості Донецької області для отримання поглибленої професійної консультації. Сподіваємось, що наша зустріч допоможе школярам більш  виважено прийняти таке важливе для себе рішення, як вибір професії. А фахівці центру зайнятості завжди готові прийти їм на допомогу.

print