[bvi]
  • Українська
  • English

Керівники Покровської райдержадміністрації з робочим візитом відівідали Новогродівську ОТГ та зробили щеплення від COVID-19

29.04.2021 в 14:17

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Керівники Покровської райдержадміністрації продовжують об’їзд територіальних громад укрупненого району для вивчення проблематики на місцях і вироблення загальної стратегії розвитку.

28 квітня 2021 року голова Покровської районної державної адміністрації Андрій Бондаренко та перший заступник голови Покровської райдержадміністрації Сергій Новіков познайомилися з медичною галуззю Новогродівської ТГ. Зокрема, завітали до комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Новогродівської міської ради» в якому активно ведеться вакцинаційна кампанія.

Тетяна Мальчина – директор ЦПМСД та сімейний лікар Андрія Бондаренка з 2018 року провела медичний огляд пацієнта та надала консультації щодо користі щеплення від COVID-19.

Керівники Покровської райдержадміністрації зробили щеплення від COVID-19 вакциною AstraZeneca (Корея) у ЦПМСД.

«Я підтримую вакцинальну кампанію в Україні і не бачу причин відмовлятися від щеплення. Тим більше, довіряю своєму сімейному лікарю, а Тетяна В`ячеславівна наполягала на вакцинуванні»,- зауважив Андрій Бондаренко.

Нагадаймо, що AstraZeneca – це розробка англо-шведської компанії, виготовлена найбільшим світовим виробником вакцин.

Вакцинація від COVID-19 дозволить українцям захистити себе і свої родини, щоб повернутися до звичайного життя. Усі вакцини – безпечні й ефективно формують імунітет. Щеплення добровільні і безоплатні!

print