[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

22.03.2023 в 16:10

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ, ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

22.03.2023 на території Донецької області працюватимуть наступні поштові відділення, де можливо отримати пенсійні виплати, субсидії, пільги та страхові виплати.
Перелік за посиланням – https://bit.ly/3JzskoT

21 березня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсійних та страхових виплат, субсидій та пільг.

На пенсійні виплати спрямовано 4107,4 млн грн.

Пенсії через банківські установи профінансовано по 21 березня, через відділення поштового зв’язку профінансовано по 25 березня.

Пенсії військовослужбовців профінансовано в повному обсязі.

З початку року фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області надали 17 186 консультаційних послуг громадянам, які звернулись на телефони “гарячої лінії” Головного управління.

Спеціалісти допомогли отримати відповіді на важливі питання щодо порядку оформлення пенсій, умов призначення та перерахунку виплат, отримання довідок про стаж та заробітну плату, отримання послуг через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України та мобільний застосунок “Пенсійний фонд”.

Всю необхідну інформацію з питань пенсійного забезпечення, призначення житлових субсидій та пільг, страхових виплат можна отримати на наших ресурсах – фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/dn.pfy та телеграм-каналі https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Нагадуємо, що послуги можливо отримувати в зручному форматі – дистанційно за допомогою онлайн-сервісів ПФУ.

Для цього необхідно зареєструватися в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua.

Способи авторизації – за посиланням: https://cutt.ly/p9bLAWG

Телефони “гарячої лінії” Головного управління та графік роботи – https://cutt.ly/Y9jxrWi

21 березня 2023 року заступник начальника управління інформаційних систем та електронних реєстрів – начальник відділу інформаційно-аналітичного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія ГАВРЮК провела третє онлайн-заняття «Школи майбутнього пенсіонера» на тему: «Подання документів про трудову діяльність для оцифрування та отримання електронних документів через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України».
Учасники заходу були ознайомлені з нормативними документами, які регламентують ведення обліку трудової діяльності в електронному вигляді, перевагами збереження інформації про трудову діяльність в реєстрі застрахованих осіб Пенсійного фонду України, умовами, які передують успішному поданню документів в електронному форматі, з алгоритмом отримання електронних довідок.
Слухачам також нагадали про необхідність проведення аудиту трудової книжки перед її оцифруванням.
Під час заняття продемонстровані відеоінструкції щодо завантаження сканованих копій трудової книжки в особистому кабінеті на вебпорталі ПФУ (portal.pfu.gov.ua) як працівником, так і роботодавцем.
Як самостійно подати скановані копії трудової книжки для оцифрування – дізнавайтеся за посиланням: https://cutt.ly/u4cIvfO
23 березня 2023 року з 10.00 до 11.00 відбудеться “Пряма телефонна лінія” заступника начальника управління обслуговування громадян – начальника відділу методології та організації роботи з обслуговування громадян Головного управління
Юлії Андріївни СУХОВОЇ.

Дивіться графік «прямої телефонної лінії» керівництва та керівників структурних підрозділів Головного управління за посиланням https://bit.ly/41msxUz

print