[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація з питань пенсійного забезпечення громадян та діяльності Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області

12.03.2023 в 17:13

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

ДО УВАГИ ПЕНСІОНЕРІВ, ОТРИМУВАЧІВ СУБСИДІЙ ТА ПІЛЬГ

11.03.2023 на території Донецької області працюватимуть наступні поштові відділення, де можливо отримати пенсійні виплати, субсидії, пільги та страхові виплати.

Перелік за посиланням – http://surl.li/fjift

10 березня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсійних та страхових виплат, субсидій та пільг.

На пенсійні виплати спрямовано 2176,4 млн грн.

Пенсії через банківські установи профінансовано по 12 березня, через відділення поштового зв’язку профінансовано по 18 березня.

Пенсії військовослужбовців профінансовано в повному обсязі.

Субсидії та пільги за лютий 2023 року профінансовано в повному обсязі.

Суб’єкти декларування – особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повинні щорічно, у період з 1 січня до 1 квітня, заповнювати електронну декларацію доходів за минулий рік та подавати її через відповідний е-ресурс – портал Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) на сайті  https://nazk.gov.ua.

Декларація заповнюється та подається особисто суб’єктом декларування шляхом заповнення відповідної електронної форми після автентифікації у власному персональному електронному кабінеті у Реєстрі.

Електронна трудова книжка – це цифровий аналог паперової трудової книжки.

Цей зручний і доступний сервіс від Пенсійного фонду України дозволяє подавати через вебпортал електронних послуг скановані копії паперових трудових книжок, інших документів, які підтверджують трудову діяльність працівника.

Наявність електронної трудової книжки в подальшому дає можливість автоматично призначити пенсію (без додаткового звернення) за фактом настання пенсійного віку, а також зменшує ризики пошкодження чи втрати документа.

9 березня 2023 року головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 2 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного Фонду України в Донецькій області Ірина Аннекова спільно з представником Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці провели онлайн-зустріч з працівниками служби охорони праці структурного підрозділу регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця».
Під час заходу проаналізовано страхові нещасні випадки, які сталися на підприємстві у зв’язку з бойовими діями, а також обговорено питання профілактичних заходів, розробки та вжиття додаткових заходів щодо дотримання вимог безпеки під час організації та виконання робіт в умовах воєнних (бойових) дій.
Більше новин та актуальної інформації – на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/dn.pfy та телеграм-каналі https://t.me/PensFond_dn Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.
print