[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація щодо об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва – прибудований магазин до 75-квартирного житлового будинку №2, за адресою: 85772, Донецька обл., Волноваський р-н, смт. Донське, вул. Кошового, 3-Б, балансоутримувач відсутній.

09.11.2021 в 14:48

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Місцезнаходження: 85772, Донецька обл., Волноваський р-н, смт. Донське, вул. Кошового, 3-Б.

Найменування балансоутримувача: відсутній.

Опис об’єкта: Будівельна готовність – 40 %.

: ОНБ повернуто у державну власність за Договором про розірвання договору купівлі-продажу. Згідно технічного паспорту на об’єкт незавершеного будівництва – прибудований магазин до 75-квартирного житлового будинку №2 одноповерховий цегляний, загальною площею 396 кв. м, площею забудови 437 кв. м. Консервація ОНБ не проводилась. Інформація щодо дати початку та закінчення будівельних робіт відсутня.

Фундамент – залізобетонні блоки; стіни – цегляні, місцями присутні наскрізні тріщини; внутрішні перегородки – цегляні – спостерігається випадання та руйнування цегли, місцями повне руйнування перегородок. Внутрішнє оздоблення відсутнє. Вікна та двері відсутні. Комунікації не підведені. Покрівля відсутня.

Об’єкт приватизації розташований у житловому кварталі смт Донське, під’їзні шляхи до об’єкта з твердим покриттям.

Функціональне використання об’єкта: не використовується.

 

Договори оренди, укладені щодо об’єкта або його частини, відсутні.

 

Інформація про земельні ділянки: земельна ділянка, на якій розташовано об’єкт, в приватну чи комунальну власність не передавалась, встановлення меж в натурі на місцевості не відбувалось, кадастровий номер не присвоювався, інформація про наявність обтяжень відсутня.

 

Дата проведення аукціону в електронній торговій системі РгоZorro. Продажі –

12 листопада 2021 року

Стартова ціна об’єкта для кожного із способів продажу:

– аукціону з умовами – 83 300,00 гривень (без урахування ПДВ);

– аукціону із зниженням стартової ціни – 41 650,00 гривень (без урахування ПДВ);

– аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 41 650,00 гривень (без урахування ПДВ).

На остаточну ціну продажу нараховується ПДВ.

 

Розмір гарантійного внеску для:

– аукціону з умовами – 8 330,00 грн. (без урахування ПДВ);

– аукціону із зниженням стартової ціни – 4 165,00 грн. (без урахування ПДВ);

– аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 4 165,00 грн. (без урахування ПДВ).

 

Розмір реєстраційного внеску:  1200,00 гривень.

Умови продажу:

– Покупець Об’єкта приватизації відповідно до статті 26 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» протягом 30 календарних днів з моменту переходу права власності на Об’єкт приватизації зобов’язаний  відшкодувати Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях послуги суб’єкта оціночної діяльності, залученого для проведення оцінки об’єкта незавершеного будівництва – прибудованого магазину до 75-квартирного житлового будинку №2, за адресою: 85772, Донецька обл., Волноваський р-н, смт Донське, вул. Кошового, 3-Б, у розмірі 6600,00 грн. (шість тисяч шістсот гривень 00 копійок), без урахування ПДВ.

Умови продажу: аукціон з умовами

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні з умовами, аукціоні із зниженням стартової ціни (подання цінових аукціонних пропозицій): встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниженням стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій: встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.

 

 Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта.

Приватизація об’єкта приватизації проводиться відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»; Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 (із змінами).

Покупець об’єкта приватизації повинен відповідати вимогам, передбаченим у статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

 

Орган приватизації та контактна особа: Регіональне відділення Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях, 61057, Харківська область, м. Харків, майдан Театральний, 1, Гніденко В.О., тел. (057) 700-03-14, donetsk@spfu.gov.ua

Більш детальна інформація про об’єкт приватизації за посиланням:

https://privatization.gov.ua/product/privatization-pribudovanij-magazin-do-75-kvartirnogo-zitlovogo-budinku-no-2/

print