[bvi]
  • Українська
  • English

Інформація щодо об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва – медсанчастина-поліклініка

03.12.2021 в 16:05

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Місцезнаходження: Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Радіна М.В., 2

Балансоутримувач відсутній

 

Дата проведення аукціону в електронній торговій системі РгоZorro.Продажі –  17 грудня 2021 року.

Опис об’єкта: ОНБ повернуто у державну власність за рішенням суду. Дата початку будівництва (згідно технічного паспорту) – 1987, інформація щодо дати закінчення будівельних робіт відсутня. Згідно інформації з технічного паспорту висота цокольного поверху – 2,0 м, висота будівлі – 27,0 м, підвал висотою 2,06 м. Фактично являє собою каркас дев’ятиповерхової будівлі, дах відсутній. Комунікації (вода, електроенергія, опалення, каналізація) відсутні. Фундамент виконано з залізобетонних блоків, перекриття – залізобетонні плити. Спостерігаються сколи бетону з оголенням залізної арматури та руйнування розчину у швах фундаменту. Стінові панелі – залізобетонні плити, зовнішнє та внутрішнє оздоблення – відсутнє, багаточисельні сколи бетону, тріщини, оголена залізна арматура зі слідами корозії. Котлован по периметру виконаний з залізобетонних блоків, має часткове перекриття залізобетонними плитами. Консервація об’єкта не проводилась.

Поряд з об’єктом незавершеного будівництва розташований житловий сектор приватної забудови, міська лікарня, загальноосвітня школа, дитячий садок, продовольчий ринок та зупинки громадського транспорту. У безпосередній близькості розташована промислова зона металургійних та машинобудівних підприємств.

Інформація про земельні ділянки: земельна ділянка, на якій розташовано об’єкт, в приватну чи комунальну власність не передавалась, встановлення меж в натурі на місцевості не відбувалось, кадастровий номер не присвоювався, інформація про наявність обтяжень відсутня.

Стартова ціна об’єкта для:

– аукціону з умовами – 655 600,00 гривень (без урахування ПДВ);

– аукціону із зниженням стартової ціни – 327 800,00 гривень (без урахування ПДВ);

– аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 327 800,00 гривень (без урахування ПДВ).

На остаточну ціну продажу нараховується ПДВ.

 

Розмір гарантійного внеску електронного аукціону для кожного із способів:

– аукціону з умовами – 65 560,00 грн. (без урахування ПДВ);

– аукціону із зниженням стартової ціни – 32 780,00 грн. (без урахування ПДВ);

– аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 32 780,00 грн. (без урахування ПДВ).

 

Розмір реєстраційного внеску:  1200,00 гривень.

Умови продажу:

Покупець об’єкта приватизації відповідно до статті 26 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» протягом 30 календарних днів з моменту переходу права власності на об’єкт приватизації зобов’язаний компенсувати Регіональному відділенню Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях послуги суб’єкта оціночної діяльності, залученого для проведення оцінки об’єкта малої приватизації – об’єкта незавершеного будівництва – медсанчастина-поліклініка, за адресою: Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Радіна М.В., 2, у розмірі 7000,00 грн. (сім тисяч гривень 00 копійок) (без урахування ПДВ).

Орган приватизації та контактна особа: Регіональне відділення Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях, 61057, Харківська область, м. Харків, майдан Театральний, 1, Гніденко В.О., тел. (057) 700-03-14, donetsk@spfu.gov.ua

Більш детальна інформація про об’єкт приватизації за посиланням:

https://privatization.gov.ua/product/medsanchastyna-poliklinika/

 

print