[bvi]
  • Українська
  • English

Голова Покровської райдержадміністрації Бондаренко Андрій Олександрович, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Новіков ,  голова районної ради Юрій Ключка привітали Донецький національний технічний університет з ювілеєм – 100 років з дня заснування!

26.05.2021 в 16:00

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

26 травня 2021 року голова Покровської райдержадміністрації Бондаренко Андрій Олександрович, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Новіков ,  голова районної ради Юрій Ключка  прийняли участь в урочистому засіданні вченої ради з нагоди відзначення сторіччя Донецького національного технічного університету.

Пролунали привітальні слова на честь свята  від Бондаренко Андрія Олександровича: «Я радий привітати Вас з такою значущою датою! Вона дійсно значима – Вам є чим пишатися! Ваші випускники високо оцінюються в різних сферах. Ми пишаємося і вдячні вам, що ви не впали духом, проявили мужність і силу волі в період військового конфлікту на Донбасі. Я пишаюся, що ви перші рішуче виїхали в Покровск і влаштувалися тут. Ви активно розвиваєте свій ВНЗ. Ми говоримо про нього з гордістю на всю країну! Ми готові підтримувати всі ваші починання.Зі святом!”

До слів привітання долучився голова Покровської районної ради Ключка Юрій В’ячеславович : «Сьогодні я маю честь від себе особисто і від депутатського корпусу Покровського районного ради висловити слова подяки колективу нашого університету за роботу, яку ви робите кожен день для того, щоб у студентів щодня з’являлося бажання вчитися. Хочу побажати вам сил і натхнення на подальший розвиток нашого університету. Ми дійсно пишаємося, Ярослав Олександрович, Вами, як депутатом Покровського районного ради, Вашою командою! Сьогодні гості приїхали і кажуть «Ваш університет», а ми маємо честь сказати – «Наш університет»! Вітаю з ювілеєм! »

print