[bvi]
  • Українська
  • English

Голова Покровської райдержадміністрації Андрій Бондаренко разом із заступником Володимиром Колосовим та заступником Покровської райради Сергієм Сажко привітали працівників соціальної сфери з їх професійним святом.

05.11.2021 в 8:00

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

«У сучасних складних умовах навколо нас завжди є ті, кому скрутно чи самотньо живеться, хто втратив здоров’я чи віру в завтрашній день. Їм на допомогу щодня приходять соціальні янголи-охоронці – підставлять плече у важкій життєвій ситуації, розрадять і захистять від незгод.
З величезною вдячністю за цю благородну місію бажаю соціальним працівникам гідної винагороди від суспільства, а також міцного здоров’я, невичерпного джерела енергії. Нехай ваша доброта, чуйність та мудрість повертаються вам людською любов’ю і повагою. Бережіть себе, бо ви дуже потрібні людям!»- зазначив Андрій Бондаренко.
Найкращих фахівців своєї справи голова району відзначив грамотами Покровської районної державної адміністрації за плідну працю, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери.
print