[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК відновлює електроживлення: домівки 18,7 тисяч родин у 19 населених пунктах Донеччини знову зі світлом

15.07.2022 в 13:14

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Протягом доби аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі з дозволу військових змогли дістатися ряду пошкоджень мереж та виконати ремонти для жителів 19 населених пунктів. 18,7 тисяч родин вчергове відновлене електропостачання. Енергетики ремонтують мережі знову і знову, щойно стихають обстріли та військові дають дозвіл.

За 14 липня спецалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло до осель 18 797 родин у Бахмутському, Покровському та Краматорському районах Донецької області. Попри постійні обстріли фахівці енергокомпанії змогли повністю чи частково відновити електропостачання 19 населених пунктів.

Левова частка відновлень – у Краматорській та Слов’янській громадах, які усе частіше піддаються обстрілам та ракетним ударам. Менш ніж за добу відновлене живлення 8,6 та 6,9 тисяч родин відповідно. А в Бахмутській громаді також протягом доби енергетикам вдалося знову заживити оселі 1,9 тисяч родин.

Ситуація у Донецькому регіоні залишається надзвичайно складною. Постійні бойові дії знову і знову знеструмлюють міста та села області, руйнують критичну інфраструктуру. Руйнації стають усе масштабнішими. Тож ми просимо наших клієнтів із розумінням ставитися до ситуації.

Поки що без світла – 329 населених пунктів Донецької області. Найскладніші напрямки – Слов’янський, Авдіївський, Мар’їнський, Торецький, Бахмутський. Енергетики чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб розпочати ремонти.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 140 добу та відновлюють обладнання та лінії знову й знову, щойно це стає можливим.

Якщо у вас немає світла просимо повідомляти до ДТЕК Донецькі електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print