[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК Донецькі електромережі за добу повернув світло 15 тисячам родин

18.03.2023 в 10:31

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Протягом доби 18 березня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю або частково повернули світло до 2 населених пунктів області. Знову зі світлом понад 15 тисяч родин регіону, який щоденно потерпає від обстрілів та руйнувань внаслідок військової агресії російських окупантів. Фахівці енергокомпанії розпочинають ремонти виключно після отримання дозволу від українських військових.
На Донеччині тривають важкі бої. Окупанти завдають ударів по мирних містах та селах. Руйнувань в тому числі зазнає інфраструктура електромереж. Особливо важка ситуація на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Незважаючи на постійну небезпеку, фахівці ДТЕК Донецькі електромережі 18 березня повернули електропостачання до 2 населених пунктів. Знову зі світлом 15 571 родини Донеччини.
Через бойові дії без електропостачання наразі залишаються 111 населених пунктів, куди фахівці енергокомпанії не мають доступу для виконання ремонтів. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.
Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 389 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.
Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.
Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

print