[bvi]
  • Українська
  • English

ДТЕК Донецькі електромережі відновив електропостачання для понад 60 тисяч родин на Донеччині за тиждень

27.12.2022 в 12:12

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Попри обстріли з 19 по 24 грудня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових відновити електропостачання для жителів 61 населеного пункту на Донеччині. Це дало змогу повернути світло в оселі понад 60 тисяч людей. Енергетики приступають до ремонтів щойно це стає можливим, щоб підтримати жителів області у важкій ситуації постійних бойових дій та зимових холодів.

Протягом тижня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково повернули світло у 61 населений пункт в Донецькій області. 61 410 родин знову мають змогу користуватися електрикою.

Крім того минулу добу енергетики виконали ремонти та налагодили електропостачання для 7 тисяч родин у 8 населених пунктах.

Бойові дії на Донеччині тривають. Продовжуються масовані артобстріли, ракетні та авіаудари. В Донецькій області зберігається важка ситуація. Ворог продовжує обстріли на всіх ділянках фронту. За інформацією Міністерства оборони, за минулу добу відбиті атаки ворога в районах 11 населених пунктів на Донеччині.

Поки що без світла лишаються 96 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 306 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook, кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram, які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

print