[bvi]
  • Українська
  • English

До уваги викладачів математики, фізики, інформатики та робототехніки, представників позашкільних закладів освіти, а також школярів, які бажають займатися робототехнікою!

17.06.2021 в 10:21

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

З метою сприяння інноваційному розвитку області, прискорення впровадження  Smart-технологій, популяризації робототехніки серед дітей та молоді регіону облдержадміністрацією заплановано проведення регіонального фестивалю «RoboSmartDn.Ua», який відбудеться 23 червня 2021 року у змішаному online-offlineформаті.

На фестивалі будуть презентовані досягнення в області дитячої робототехніки, а саме представлені проєкти команд учасників з роботизованим вирішенням нагальних проблем суспільства.

З метою активізації розбудови регіональної мережі лабораторій, студій, гуртків з робототехніки, залучення школярів до процесів конструювання і програмування в рамках Фестивалю передбачено проведення майстер-класів для потенційних тренерів та учнів.

Майбутні тренери зможуть дізнатися про Всесвітні турніри з робототехніки, познайомитися зonline платформою для програмування роботів, а школярі – створити власну онлайн-групу.

Потенційних учасників майстер-класу просимо до 21.06.2021 року зареєструватись за посиланнями:

для викладачів –http://surl.li/wucf

для учнів –http://surl.li/wwxh

На вказані електронні адреси буде направлене посилання-запрошення для підключення.

 

 

print