[bvi]
  • Українська
  • English

Для мешканців Покровська та району проведена «пряма гаряча» телефонна лінія з питань пенсійного забезпечення громадян

11.08.2020 в 14:18

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

07 серпня 2020 начальник Покровського об’єданого управління Пенсійного фонду України Неля Аржавтіна провела «гарячу» телефонну лінію для жителів Покровська та району.

Додзвонювачі запитували про подання електронної трудової книжки для призначення пенсії, уточнення даних персоніфікованого обліку, отримання пенсії за довіреністю.

Разом з тим начальник управління проінформувала громадян про переваги користування Вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України. Зокрема, про новий сервіс − автоматичне призначення пенсії, який дозволяє призначити пенсію автоматично при досягненні пенсійного віку, без особистих візитів до управління з урахуванням усіх наявних у Пенсійному фонді даних.

Пенсійний фонд України рекомендує людям літнього віку в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції мінімізувати соціальні контакти.

Отримати відповіді на нагальні питання щодо призначення, перерахунків та виплати пенсій можливо не виходячи з дому у телефонному режимі або через Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua/)

print