[bvi]
  • Українська
  • English

День Національної поліції України.   Шановні працівники Національної поліції України!

04.07.2021 в 8:00

Sorry, this entry is only available in Ukrainian.

Вітаємо вас із професійним святом – Днем Національної поліції України!

Виявляючи мужність, витримку, повну самовіддачу, ви охороняєте спокій та життя мешканців нашого району, стоїте на варті правопорядку. Ваша служба пов’язана з щоденним ризиком.

У цей день вітаємо всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. І ми впевнені, що ваші ряди будуть все більше поповнюватися молодими, грамотними і самовідданими людьми, які вирішили присвятити своє життя справі справедливості, совісті і честі.

Ми вдячні  вам за ту працю, яку ви вкладаєте у підтримання свободи і права, і за те істинне духовне рішення, яке підштовхнуло вас встати на варті законних інтересів держави! Особливі слова подяки і вдячності висловлюємо ветеранам правоохоронних органів, які роблять величезний внесок у виховання молодих співробітників і щедро діляться своїми професійними знаннями та багатим життєвим досвідом.

У День поліції бажаємо всім вам Божого благословення та міцної віри в своє святе покликання і в свою Батьківщину, вірності службовому обов’язку, успішної служби, міцного здоров’я, благополуччя і процвітання!

райдержадміністрація

районна рада

print